Invitation til brugerundersøgelse

SpotTheSpy trænger til en opgradering - kan du hjælpe? 

SpotTheSpy trænger til en kærlig hånd og derfor har vi brug for din hjælp! Vi tror nemlig den bedste måde at forbedre appen på, er ved at lære af eksperterne - vores egne brugere!

Derfor inviterer SpotTheSpy dig til en brugerundersøgelse 

Tirsdag d. 29 august kl. 18.00 på Bredgade 66 i København.

Brugerundersøgelsen vil tage ca. 2 timer og vil handle om din oplevelse af appen SpotTheSpy. Måske bruger du SpotTheSpy dagligt, eller er aldrig rigtig kommet i gang med den. Uanset hvad vil vi gerne høre DIN mening og dine indspark forbedringer. Det bliver ikke svært - tværtimod, vi vil bare gerne høre, hvordan du bruger appen eller hvad der fik dig til at stoppe.
På den måde kan du være med til at forme fremtidens SpotTheSpy, så den måske bliver din nye yndlings-app!          ​​​​​

gavekort

Fordi det er ret sejt, du gider hjælpe os får du, som tak, et gavekort af en værdi af 500 kr. til en valgfri shop! Vi sørger selvfølgelig også for en sandwich til alle og koldt/varmt at drikke under interviewet.

Ses vi næste tirsdag?
Har du mulighed for at deltage tirsdag d. 29. August fra 18.00-20.00, og er du ok med vi optager dine guldkorn? Så tilmeld dig brugerundersøgelsen her eller send os en mail på info@spotthespy.com

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte os på info@spotthespy.com.

Vi håber, at du vil afse tid til at deltage i undersøgelsen og hjælpe med at gøre SpotTheSpy endnu bedre! Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner
SpotTheSpy teamet