Truslen for hackerangreb i Danmark er meget stor

Center for Cybersikkerhed advarer nu danskere der benytter microsoft-styresystemer.

Efter weekendens verdensomspændende hackerangreb fra den såkaldte WannaCry ransomware-kampagne, vurderer eksperter at flere danskere stadig er i meget høj risiko for at blive ramt.

Særligt computere og servere, der ikke er blevet opdateret med den seneste sikkerhedsopdatering fra Microsoft, der blev lanceret d. 14. marts 2017.

Center for Cybersikkerhed anbefaler windows ejere at sikre at deres computere bliver sikkerhedsopdateret og er opmærksom på e-mails, der indeholder ransomware.

Nye hacker-angreb på vej

Derudover advarer eksperter at det nok kun er starten, og at vi kan forvente en bølge af nye angreb. Typisk vil hackerne, der står bag angrebet af kræve penge for at dekryptere ramte filer.

Det er skræmmende hvor hurtigt hackere finder nye metoder til at få adgang til vores oplysninger. Desværre er virkeligheden at hvis de vil have adgang får de det!

SpotTheSpy giver dig mulighed for at logge hackerne ude af din mailkonto og ændre dit password. Så hackerne ikke får mulighed at at kræve betaling for, at du får dine private oplysninger tilbage.